08-10 October 2024

Antwerp expo Belgium

Search
Close this search box.
Mammoet Belgium nv
Mammoet Belgium nv

Mammoet Belgium nv

About us

When it comes to lifting and transporting, Mammoet is a global heavyweight. And we also like to make ourselves strong locally. Whether you want to place air conditioners, bridge parts or the last stretch on a construction project. Mammoet is there for you anywhere in the country. No matter how big or small your project is.

Mammoet transports, moves and ships large and heavy objects with unsurpassed power. Thanks to the technical expertise of our staff and an unparalleled fleet of equipment, you can count on results of the highest level.

News

Job Ads

Crane operator

Wil je je carrière naar nieuwe hoogten tillen door bij te dragen aan de belangrijkste technische projecten ter wereld? Van het mogelijk maken van de energietransitie tot aan het ondersteunen van de groei van slimme steden, de bekwame kraanmachinisten van Mammoet zijn degenen die helpen om dit allemaal mogelijk te maken.

View Jobs Ads »

Werken bij Mammoet

Mammoet is een toonaangevend bedrijf in Nederland, maar ook in de wereld. We hijsen, transporteren, installeren en ontmantelen objecten, van dakkapellen tot windmolens en van brugonderdelen tot petrochemische kolommen. Dichtbij huis, bijvoorbeeld in de haven, of de bouw. Maar ook in de petrochemische, energie en offshore sector. Daarbij werken we met een indrukwekkend machinepark.

Klanten weten dat we prestaties kunnen leveren die vaak onmogelijk lijken. Dat komt omdat we met al onze wereldwijde ervaring enorme technische expertise hebben opgebouwd. We staan bekend om de kwaliteit die we leveren en de hoge veiligheidsnormen waarmee we
werken. We hebben meer dan eens het onmogelijke mogelijk gemaakt!

We werken hard met eensgezinde collega’s. Zo’n 1.200 in Nederland en België, en 7.000 wereldwijd. We zijn een trotse club, waar jij onderdeel van kunt zijn. Je bent welkom. Samen maken we het verschil!

View Jobs Ads »

Rigger – Rigging Operator

Onze Riggers zijn onze steunpillaren op de diverse werklocaties en spelen een onmisbare rol om ervoor te zorgen dat het werk nauwkeurig en veilig wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om hijs- of transportwerkzaamheden, of beide, als Rigger ben je overal bij betrokken en kan je er trots op zijn dat je een hoeksteen bent van de projecten waaraan je meewerkt. Wegens onze groei zijn we voor onze beide vestigingen nog op zoek naar medewerkers die het vak al onder de knie hebben en/of mezdewerkers die het vak willen leren.

View Jobs Ads »